Wednesday, 29 March 2017

Idea Untuk Wajah Baru

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Lama tak menulis. Moga tak nampaklah kekekokan bila menulis balik. 'Kekekokan'? Jenuh nak menyebut. Hehe. Tenggelam timbul jugak jadinya. Post sebelum ni pun selepas lama tenggelam.

Kali ni nak cari semangat baru nak berblog balik. Rasa macam nak berwajah baru. Lama jugak guna design template yang sama. Tapi masih survey lagi. Sama ada nak ubah sendiri atau nak cari pakar-pakar design blog.

Nak ubah sendiri tapi tak cukup kreatif. Takut nanti rosak blog ni jadinya. IM nak minta tolong blogger yang baca post ni untuk sugget mana-mana designer blog yang best. IM nak survey. Hehe.

Terima kasih daun keladi kepada yang sudi membantu ;)

Post a Comment

Setiap bait-bait tulisan di ruangan komen adalah tanggungjawab sendiri. Terima kasih kerana kesudiaan meninggalkan komen dan pendapat anda.
Jemput ke INVISIBLE NOTE

 
Full design and Custom Blog Design by jiakreatifelt.com